Om Oss

Den Bästa Pizzerian i Höganäs för Oförglömliga Smakupplevelser!

Pizzeria Höganäs?

Vår Historia: En Smakresa Genom Tiden

Från vårt hjärta i Höganäs på Kyrkogatan 3, har Pizza Plaza varit en symbol för kulinarisk excellens och innovation. Vår resa började med en enkel passion: att skapa de godaste pizzorna i staden. Genom årens lopp har vi finslipat vår konst och utökat vår meny för att inkludera ett brett utbud av läckerheter. Från våra ikoniska pizzor till utsökta kebaber, burgare, sallader och vår berömda familjebricka – varje rätt är en hyllning till de rika smakerna och den högkvalitativa råvaran som Höganäs har att erbjuda.

Varför Välja Pizza Plaza?

Lokal kärlek, global smak. På Pizza Plaza är varje måltid ett äventyr. Våra rötter är djupt förankrade i Höganäs, och det återspeglas i våra handplockade ingredienser och vår kärlek till det lokala samhället. Vi är stolta över att servera våra grannar i Höganäs, Viken, och Nyhamnsläge, och att erbjuda hemkörning som förenklar din matupplevelse.

Kvalitet i varje tugga. Vi tror att hemligheten till en minnesvärd måltid ligger i kvaliteten på råvarorna. Det är därför vi noggrant väljer varje ingrediens, från vår saftiga mozzarella till våra färska grönsaker, för att garantera en explosion av smaker som är lika autentiska som de är utsökta.

Flexibilitet för din bekvämlighet. I en värld som ständigt förändras, förstår vi vikten av flexibilitet. Därför erbjuder vi en mängd betalningsalternativ, inklusive Klarna, kortbetalningar och Apple Pay, för att göra din beställningsprocess så smidig som möjligt. Oavsett om du väljer att njuta av din måltid hos oss, ta med den hem, eller få den levererad, strävar vi efter att göra din upplevelse med oss problemfri och njutbar.

Vår Inbjudan till Dig

Vi på Pizza Plaza är mer än bara en pizzeria; vi är en gemenskap av matälskare, äventyrare och drömmare. Vi inbjuder dig och ditt sällskap att stiga in i vår mysiga miljö, där ni kan slappna av, njuta och låta era smaklökar uppleva en chock av glädje.

Luncherbjudanden som Lyser Upp Din Dag

Ny på Pizza Plaza är vårt oemotståndliga luncherbjudande, designat för att göra dina vardagar lite ljusare. Mån-fre mellan 11.00-13.00, kan du njuta av våra utsökta rätter ackompanjerade av en uppfriskande 33cl läsk och en fräsch sallad. Detta luncherbjudande är perfekt för dig som söker en snabb, tillfredsställande och hälsosam måltid mitt i arbetsdagen. Det är vår lilla påminnelse om att god mat kan vara både enkelt och lyxigt.

Välkommen hem. Välkommen till Pizza Plaza – din favoritpizzeria i Höganäs.

Se MENYN & Beställ Online